TÜBİTAK 1812 Yatırım Tabanlı Girişimcilik Destek Programı (BİGG Yatırım) teknolojik ve yenilikçi iş fikirlerine her yıl destek sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda çocuklar için sosyal öğrenme platformu olan “hmmm”, 2024 yılının birinci çağrısında eş yatırım finansmanı almaya hak kazanan iki şirketten biri oldu.

BiGG Yatırım Programı girişimciliğin özendirilmesini ve uluslararası rekabet gücü olan, yenilikçi, teknoloji düzeyi yüksek ürün ve hizmetleri geliştirebilen başlangıç firmalarının oluşturulmasını amaçlamaktadır

Her yıl TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Destek Programı olarak açılan BİGG Programı yenilenen yapısıyla bu yıl yatırım tabanlı destek konseptiyle “TÜBİTAK 1812 Yatırım Tabanlı Girişimcilik Destek Programı” olarak çağrıya çıktı. Girişimcilerin, teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmeleri için açılan yeni dönem çağrısında, eğitim ve öğretim alanındaki öncü yaklaşımıyla başvuruda bulunan ‘hmmm’, ilk çağrıda TÜBİTAK BİGG Fonundan destek almaya hak kazandı.

Yenilikçi iş fikirlerinin ticari ürüne/sürece/hizmete dönüştürülmesine yönelik kaynak sağlayan TÜBİTAK BİGG Fonu’nun üç aşamasından da başarıyla geçen hmmm, ülkemizin yatırım tabanlı ilk destek programından eş finansman almaya hak kazandı.

Haber listemize abone olun

Sorularınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz. İletişim
info@hmmmania.com
Ataşehir Atatürk, Vedat Günyol Cd. No:44, Ataşehir/İstanbul

Takip Edin

© 2023 – by Miray Bilişim Hizmetleri